Študij in možnosti financiranja v Združenem kraljestvu

V torek, 16. aprila ob 14. uri vabljeni na spletno predstavitev o življenju, študiju in možnostih financiranja v Združenem kraljestvu, ki ga organizira Britanska ambasada (Ljubljana).

Združeno kraljestvo ponuja vrhunske univerze in študijske programe ter raznoliko, vznemirljivo in fascinantno študentsko življenje. Slovenskim študentom je na voljo veliko možnosti financiranja in štipendij, ki jih bodo na spletnem srečanju predstavili strokovnjaki dotičnih področij in sicer:

Maria Tsakali: vodja sektorja British Council za visoko šolstvo in znanost

Katja Cankar: Oddelek za štipendije in program Ad futura, Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Zaradi mednarodnih govorcev bo spletni seminar potekal v angleščini, imeli pa boste možnost postavljati vprašanja tudi v slovenskem jeziku.

Prijavite se lahko TUKAJ.

Po e-pošti boste prejeli potrditev registracije in povezavo do webinarja, e-pošta bo prispela od “FCDO”. Preverite mapo z neželeno pošto, če se e-poštno sporočilo ne prikaže v vaši mapi »Prejeto«. V primeru težav z registracijo pišite na ukinslovenia@fcdo.gov.uk

Tri osebe, ki gledajo v računalnik