ŠOUROCK’22

Oboževalci in podporniki rocka in sorodne glasbe boste tudi letos uživali v preigravanju ustvarjanj mladih bendov; Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) namreč ponovno prireja ŠOUROCK, namenjen dijaškim in študentskim skupinam, ki se želijo predstaviti in uveljaviti na slovenski glasbeni sceni.
Prisluhnili jim boste lahko na treh predstavitvenih večerih (7., 14. in 21. septembra), trem po izboru komisije in eni po izboru publike pa še 19. oktobra na finalni prireditvi.
Vsi dogodki se bodo pričeli ob 20. uri v Štuku (Gosposvetska cesta 83, Maribor). 
 
VAŠ GLAS ŠTEJE !!
Na letošnjih predvečerih bo potekalo glasovanje, kjer bo prisotna publika preko oddanih glasovnic izbirala kdo se bo pridružil k trem izbranim finalistom na velikem finalu ŠOUROCK-a.
Nastopajoči po posameznih predvečerih:
🤘7. SEPTEMBER 🤘
💥 White Blackout
💥 Final Page
💥 Cener
💥 JAJA BOJZ
💥 Smetnaki
🤘14. SEPTEMBER 🤘
💥 One Cupcake Away
💥 Pižoni
💥 Patroni
💥 Mojstri Pasivne Agresije
💥 Life on Display
🤘21. SEPTEMBER 🤘
💥 Free the Mouse
💥 Lesni Štromi
💥 Ryvertone
💥 D’Chymnyz
💥 The Crossroads

___

DRUŽENJE S KOMISIJO
Z vami bodo člani komisije: Matic Jereb, Matic Mlakar, Denis Jančič. Marko Furek in Robert Novak, ki se ne bodo branili klepeta z obiskovalci, še najmanj pa z nastopajočimi!
KOTIČEK ZA OBISKOVALCE
V kotičku za obiskovalce si boste lahko priskrbeli majico ali druge obvezne kose “bojne” opreme letošnjega Šourocka!
V ŽIVO JE ŽIVO!
Živa glasba ohranja glasbeno sceno živo. Obiskujmo glasbene dogodke, podpirajmo (mlade) bende in prispevajmo h kakovostnemu razvoju (slovenskega) glasbenega prostora!
VSTOPNINE NI!
Več na: www.sourock.si