freeŠn v polnem teku

Natečaj freeŠn je namenjen vsem študentom in študentkam, polnim sveže kreativne energije, idej in spretnosti. Natečaj ponuja šest različnih kategorij, kjer imate enkratno priložnost, da svoje sveže zamisli predstavite realnemu naročniku (in jih mogoče celo uresničite). S tem združite teorijo s prakso, si naberete izkušnje pri delu, navežete stike in ustvarite poznanstva. Zmagovalce čakajo priložnosti in nagrade.

V sklopu projekta v mesecu marcu potekajo brezplačne delavnice za razvoj kreativnih veščin, s katerimi osvežite svoje znanje ali pridobite nove kompetence. Namenjene so tudi začetnikom, saj jih opremijo z znanjem, in jih spodbudijo, da pogumno zagrabijo izziv. Delavnice vodijo izkušeni kreativci in priznani strokovnjaki z različnih področij, njihove tematike pa se tesno prepletajo s kategorijami natečaja.

Projekt že enajsto leto zapored organizira ŠS PRSS – Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi, neprofitno društvo, ki združuje študente tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, medijskih študij in sorodnih smeri. freeŠn je nastal zaradi želje ter potrebe po pridobivanju teoretičnih in praktičnih osnov kreativnega izražanja. Mladim študentskim kreativcem nudi nadgrajevanje znanja in pridobivanje novih veščin na delavnicah, ki jih vodijo izkušeni strokovnjaki. Tekmovanje na natečaju pa poleg izkušenj, referenc in sodelovanja na realnih projektih nudi še super nagrade.

Več informacij najdete TUKAJ.