Karierne EU priložnosti

Institucije EU ponovno iščejo pripravnike in nove zaposlene. Preverite, če se med njimi skriva tudi vaš naslednji karierni izziv.

  1. Evropski parlament išče več kot 460 stažistov za petmesečno plačano prakso v Bruslju, Luxembourgu in pisarnah po vsej Evropi, tudi v Ljubljani, kjer sta na voljo dve mesti. Prijave sprejemajo do 31. maja na tej povezavi.
  2. Pravnik pri Evropskem nadzorniku za varstvo podatkov v Bruslju (pogodbeni uslužbenec). Več informacij o razpisanem delovnem mestu je na tej povezavi, rok za prijavo pa je 25. maj.
  3. Strokovnjak za komuniciranje pri Evropskem bančnem organu v Parizu (pogodbeni uslužbenec). Več informacij in prijavni obrazec najdete na tej povezavi, rok za prijavo se izteče 15. maja.
  4. Projektni referent na področju informacijske tehnologije pri Evropski komisiji v Bruslju (začasni uslužbenec). Več informacij o razpisanem mestu in prijavni obrazec najdete tukaj, prijavite se lahko do 31. maja.
  5. Uradnik za politiko na predstavništvu Evropskega organa za delo ELA v Bruslju (začasni uslužbenec). Prijavite se lahko na tej povezavi, kjer najdete tudi dodatne informacije o razpisanem mestu. Rok za prijavo se izteče 29. maja.
  6. Pripravništvo na Evropski obrambni agenciji v Bruslju. Več informacij o tem in drugih razpisanih mestih na EDA in prijavne obrazce najdete tukaj, rok za prijavo je 16. maj.

Več zaposlitvenih priložnosti v EU odkrijte na spletni strani urada EPSO.

Pridružite se kampanji skupajsmo.eu z vpisom na tej povezavi, nato bodo karierne novice avtomatično vsak mesec pristale v vaših predalih elektronske pošte.