Iščemo naj študenta/študentko in tutorja/tutorko!

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) ob mednarodnem dnevu študentov 17. novembra 2017 in 20. obletnici Študentske ustave pripravlja natečaj NAJ ŠTUDENT.

Namen natečaja Naj študent je najti najboljša slovenska študenta in študentko, ki nista aktivna le na študijskem področju, ampak se nadpovprečno udejstvujeta tudi na družbenem in obštudijskem področju. Prav tako v okviru natečaja iščemo najboljšega študenta tutorja in najboljšo študentko tutorko.

17. novembra 2017 bodo izbrani kandidati povabljeni na slavnostno prireditev v Hotel MONS, kjer bodo prejeli priznanje s strani predsednika ŠOS.

Rok za oddajo kandidature je 7. 11. 2017. Prijavnica s prilogami mora biti poslana na elektronski naslov info@studentska-org.si s pripisom PRIJAVA NA NATEČAJ NAJ ŠTUDENT.

Komisija v sestavi predstavnika ŠOS, predstavnika študentskih svetov univerz, predstavnika univerz in predstavnika Slovenske univerzitetne športne zveze (SUSA) bo na podlagi prejetih prijav izbrala enega študenta in eno študentko, ki bosta prejela naziv NAJ ŠTUDENT LETA 2017 ter po enega študenta in eno študentko, ki bosta prejela naziv NAJ TUTOR LETA 2017.

Razpisni obrazec in več informacij je na voljo v besedilu razpisa.

Razpis Naj študent docx

Razpis Naj študent pdf