YOUniversity – platforma za študente

V sredo, 8. junija 2022 bo na Ekonomski fakulteti v Ljubljani potekal dogodek “Razgibaj svoj um!”.

Na Masterclassu (Powered by Samsung Slovenija, v organizaciji s Kariernim centrom EF) boš imel/-a priložnost iz prve roke slišati: Kako gledati na mreženje, kje se aktivirati, zakaj je ključno, da se začnemo mrežiti že v času študija, kako postaviti svoj unikatni sistem mreženja?

S strastjo in željo, da študentom, podjetnikom in vsem ostalim posameznikom pomaga pri lažjem uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev, boš imel/-a priložnost, da prisluhneš “guruju mreženja” Bošku Praštalo. Slednji je razvil posebno metodologijo mreženja, ki je zaradi svojih jasnih, preprostih in učljivih lastnosti dostopna vsem.

Prav zaradi veščin mreženja je danes lastnik licence Superbrands Slovenija, medija Super Znamka in avtor knjige Mreženje – skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Na Masterclass se lahko prijaviš na platformi www.youniversity.club, zavihek Razgibaj svoj um. Pobrskaj po platformi – morda prav nate čakajo lepe nagrade.

#YOUniversity

Nova platforma za študente – YOUniversity ti ponuja veliko priložnosti, da osvojiš neprecenljivo znanje in praktične nagrade.

Klikni ☝️ ali https://youniversity.club. 👈