Dijaška organizacija Slovenije vabi na slavnostno podelitev priznanja Naj dijak/inja 2017

Dijaška organizacija Slovenije bo v ponedeljek, 28. maja 2018, ob 13:00 na Študentskem Kampusu, z ministrico za izobraževanje, znanost in šport dr. Majo Makovec Brenčič slavnostno podelila najvišje dijaško priznanje Dijaške organizacije Slovenije, priznanje Naj dijak/inja 2017.

Namen projekta Naj dijak/inja je najti najboljšega slovenskega dijaka in dijakinjo, ki nista aktivna le na šolskem področju ampak se tudi nadpovprečno dejavna tudi na družbenem področju. Akcija izbiranja Naj dijak/inje je že tradicionalna, letošnji izbor je že osmi po vrsti.

Dijaška organizacija Slovenije želi s to akcijo dijake spodbuditi k aktivnemu in dejavnemu dijaškemu času ter izbrati tiste, ki najbolj izstopajo ne le po učnem uspehu, ampak tudi po ostalih talentih, spretnostih in osebnostnih lastnostih. Kriteriji za izbor Naj dijak/inje obsegajo učni uspeh, sodelovanja v šolskih in obšolskih dejavnostih ter družbeno koristne aktivnosti in dejavnosti v katerih dijaki sodelujejo v prostem času.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na slavnostni podelitvi tega priznanja, ki bo potekala  v ponedeljek, 28. maja 2018, ob 13:00 v Zeleni čitalnici na Študentskem Kampusu (Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana).

Veselimo se srečanja z vami!