Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Študentska organizacija Slovenije
Seznam študentskih klubov

Seznam študentskih klubov

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) je krovna organizacija študentskih klubov ("mama ŠKIS") namenjena zastopanju interesov in povezovanju študentskih klubov na nacionalni ravni, izobraževanju, informiranju in organiziranju nacionalnih študentskih projektov. Med večje projekte spadajo ŠKISova tržnica, Vsi na ŠKIs, malonogometna liga ŠKIS gol, Sejem rabljenih učbenikov v ljubljanskih Križankah in festival ŠTUNF.

Zveza ŠKIS združuje 52 študentskih klubov v Sloveniji s statusom študentske organizacije lokalne skupnosti (status ŠOLS) in 5 pridruženih članov. Člani ŠKISove družine pokrivajo celotno Slovenijo, od Jesenic do Bele Krajine, in od Lendave do Pirana. Lokalno študentsko organiziranje v Sloveniji je izjemno močno razvito in predstavlja unikum v evropskem in svetovnem merilu. Zveza ŠKIS skrbi za zastopanje interesov klubov znotraj Študentke organizacije Slovenije (ŠOS), v odnosu do drugih organizacijskih oblik ŠOS ter v odnosu do države in drugih interesnih skupin, skrbi za usklajen razvoj lokalnega študentskega organiziranja, svetuje in pomaga klubom pri njihovem delovanju, usklajuje interese študentskih klubov, rešuje morebitne težave med in s klubi.

Študentski klubi: