Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Objave klubov
Septembra bo Sejem rabljenih učbenikov

Septembra bo Sejem rabljenih učbenikov

Vpisal: Zveza študentskih klubov Slovenije \\ KATEGORIJA: Izobraževanje

Sejem rabljenih učbenikov, ki ga tradicionalno organizira Zveza ŠKIS, bo tudi letos potekal v ljubljanskih Križankah, in sicer  7. in 8. septembra 2012. Poleg velike izbire rabljene literature po ugodnih cenah bo za obiskovalce pripravljen tudi pester kulturni program z delavnicami, svoja dela pa bodo predstavili tudi mladi glasbeniki.


Zveza ŠKIS vsako leto v začetku septembra organizira Sejem rabljenih učbenikov, ki ga vsako leto obišče zelo veliko dijakov, ki si po ugodnih cenah zagotovijo rabljeno literaturo za naslednje šolsko leto. Letos bo sejem potekal v petek, 7. septembra, od 12. do 18. ure, in v soboto, 8. septembra, od 10. do 16. ure v Križankah.

V sklopu dogodka je z različnimi delavnicami in aktivnostmi za obiskovalce poskrbljeno tudi za pester kulturni in glasbeni program. Organizator vsako leto k sodelovanju povabi tudi mlade glasbenike, ki tam predstavijo svoje delo.

Zveza ŠKIS je v okviru projekta objavila tudi natečaj za najboljši haiku na temo Glasba mojega srca in kot najboljšega razglasila haiku Eve Poklukar iz Žirovnice, ki bo prejela tudi denarno nagrado, izdelki pa bodo razstavljeni v preddverju Križank in bodo na ogled vsem obiskovalcem.

»Poljub – sladek, blag,
kot mirna melodija –
večnost brez meja.«


Sejem rabljenih učbenikov je namenjen tistim otrokom in njihovim staršem katerih socialni položaj ne dopušča, da bi kupovali nove učbenike in druge šolske potrebščine, ter vsem, ki se jim ne zdi smiselno vsako leto kupovati novih učbenikov.