Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Objave klubov
Glasbeni spektakel na Koroškem - KKŠ Summer fest

Glasbeni spektakel na Koroškem - KKŠ Summer fest

Vpisal: Klub koroških študentov \\ KATEGORIJA: Študentska zabava


Klub koroških študentov z vsakoletnim KKŠ Winter festom privabi številčno množico, zato so se odločili, da tokrat organizirajo še bolj spektakularno poletno različico festa!

KKŠ Summer fest, ki se bo v idilični pokrajini Ivarčkega jezera odvijal 31. avgusta in 1. septembra, bo v dveh dneh dogajanja postregel z več kot 15 glasbenimi gosti! Glavni oder bodo razvnemali Tony Cetinski, Siddharta, Zablujena Generacija, Društvo Mrtvih Pesnikov, Happy Ol'McWeasel, Carpe Diem, Muff, I.C.E, Los Ventilos, Farty Animals, RDDNDRN. Za elektro ritme bodo skrbeli BELTEK, MIKE VALE, DenyDoom, DeanDeen & Cleek, Vanillaz.

Navdušujoč in osvežujoč bo tudi animacijski dnevni program – zorbing, nogomet na milnici, picikli, kanuji, poslikava telesa, kino, karaoke, bikini šov, american gladiator, stand up, paintball, skoki v vodo, odbojka na mivki.

Odlična glasba, atraktivno dogajanje, idilična lokacija z možnostjo brezplačnega kampiranja in pozitivno žurersko vzdušje bo združilo mlade širom Slovenije ter jim pričaralo nepozabni vikend ob koncu avgusta!

Cena vstopnic v preprodaji do 11. julija:
−    enodnevna 10 evrov,
−    dvodnevna 17 evrov.

Več na spletni strani www.kksfest.si.