Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in statističnih meritev, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih
Objave klubov
Festival ŠVIC: Rezerviraj si 20. in 21. julij!

Festival ŠVIC: Rezerviraj si 20. in 21. julij!

Vpisal: Klub študentov občine Trebnje \\ KATEGORIJA: Študentska zabava


Študentski vikend inteligence in cvička se bo to poletje odvijal 20. in 21. julija na tradicionalnem prizorišču – na Turistični kmetiji Obolnar na Čatežu pri Trebnjem. Največji dvodnevni študentski festival v Sloveniji praznuje 10. obletnico. Idilična lokacija, odmaknjenost od mestnega vrveža, dovolj parkirnih mest, urejeno šotorišče, športne aktivnosti ter pestra glasbena ponudba so prednosti festivala, ki osvaja Slovence.

ŠVIC letos preseneča z izvrstnim glasbenim programom: Dubioza Kolektiv, Prljavo Kazalište, Elvis Jackson, Niet, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Mi2, Zablujena Generacija, Zaklonišče prepeva, CoverLover, Parni Valjak Tribute in še mnogi drugi.

Poleg ohladitve v bazenu boš lahko igral nogomet, košarko in odbojko. Jutranja vodna aerobika bo poskrbela za lepa izklesana telesa. Stand up komiki in študentske igre bodo te bodo nasmejali v popoldnaskih uricah. Zabaval se boš tudi ob Slip`n`slide-u, beer pongu, igrah s kapljicami in mnogimi drugimi aktivnostmi.

S sabo prinesi le šotor in kopalke. Za vse ostalo bo poskrbljeno.

Priskrbi si vstopnice že v predprodaji!